دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دیده‌بان حقوق بشر: اسرائیل از مردم فلسطین به عنوان اهرم فشار استفاده می‌کند

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرد، در حالی که درباره از سرگیری مذاکرات آتش‌بس سخن گفته می‌شود، به نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی با گسترش دامنه هدف قرار دادن، کشتار و گرسنگی دادن به آوارگان و غیرنظامیان فلسطینی، از آنها از به عنوان ابزاری برای اعمال فشار و اخاذی سیاسی استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۹ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد، حمله ارتش اشغالگر اسرائیلی به نقاط استقرار آوارگان و اطراف آن و ارتکاب کشتار‌های جمعی در حق آوارگان و غیرنظامیان در حالی که ارتش آن به ممانعت از بازگشت آوارگان به مناطق مسکونی‌شان ادامه داده و همچنان به آنها گرسنگی و تشنگی می‌دهد و از ابتدایی‌ترین و ضروری‌ترین وسایل برای زنده ماندن محروم می‌کند، به منزله اصرار این رژیم بر ارتکاب جنایت کشتار جمعی در تمامی اشکال آن در حق فلسطینی‌های ساکن نوار غزه است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، این دیده‌بان در بیانیه خود آورد، جنگنده‌های اسرائیلی حدود ساعت ۷ عصر سه‌شنبه چندین راکت را به سمت گروهی از ساکنان و آوارگان فلسطینی در ورودی مدرسه العوده در شرق خان‌یونس که از کوچ اجباری و مکرر خسته بودند، شلیک کردند، در نتیجه این حمله ۳۲ تن از این آوارگان از جمله تعدادی زن و کودک شهید شده و بیش از ۵۰ تن دیگر از آنها به شدت زخمی شدند.

دیده‌بان اروپا-مدیترانه در ادامه اعلام کرد، اطلاعات اولیه حاصل از بررسی ترکش‌های گلوله‌های مورد استفاده در این حمله حاکی از این است که باز هم همانند عملیات‌های کشتار‌های جمعی متعدد قبلی در غزه، این بار نیز از گلوله‌های آمریکایی استفاده شده است.

این دیده‌بان تاکید کرد: زمانی که هیچ توجیهی برای ارتکاب این جنایات وجود ندارد، مداومت ارتش اسرائیل در انجام این حملات، اساسا با هدف استفاده از غیرنظامیان به عنوان ابزاری برای فشار و اخاذی و از بین بردن فلسطینی‌ها همزمان با سکوت جامعه جهانی در برابر این نسل‌کشی انجام می‌شود و اسرائیل از اکتبر گذشته به بمباران پناهگاه‌هایی که پرچم سازمان ملل روی آنها افراشته شده و کشتار تمام افرادی که در این مراکز هستند، ادامه می‌دهد بدون اینکه هیچگونه موضعگیری بین‌المللی برای متوقف کردن این جنایات اتخاذ شود.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در پایان نیز گزارش داد: از زمانی که از آغاز مذاکرات برای رسیدن به آتش‌بس در نوار غزه صحبت می‌شود، شاهد تشدید گسترده حملات در این منطقه بودیم و این نشان می‌دهد که اسرائیل از طریق گسترش دامنه حمله و کشتار غیرنظامیان و گرسنگی دادن به آنها بدون توجه به قوانین بین‌المللی و استفاده از آنها به عنوان ابزاری برای اخاذی سیاسی، طرف فلسطینی را تحت فشار می‌گذارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر